PERSONVERN

Bunadrosen AS respekterer ditt privatliv.

All informasjon lagt igjen på dette nettstedet vil bli hold konfidensielt, og vil ikke under noen omstendighet bli gjenbrukt, solgt, utleid, eller på annen måte delt med noen tredjepart.

Informasjonen du legger igjen vil ikke bli brukt på noen annen måte enn den du eksplisitt tillater. Hvis du lurer på noe rundt vår personvernspolicy ber vi deg om å ta kontakt med oss pr. e-post eller telefon.

Ved å besøke og bruke nettstedet www.bunadrosen.no, godtar du vilkårene som er gitt nedenfor.

Rettigheter

BunadRosen AS har alle rettigheter til dette nettstedet og innholdet som publiseres her. Innhold, utforming og data på nettstedet er beskyttet etter åndsverkloven og annen lovgivning. Innholdet kan ikke endres, reproduseres, offentliggjøres, distribueres eller for øvrig anvendes for offentlige eller kommersielle forhold uten tillatelse.

Ansvar for innhold på nettstedet

BunadRosen AS endrer innholdet på nettsiden etter behov og kan når som helst, helt eller delvis, endre eller fjerne innholdet uten forvarsel. Innholdet på vårt nettsted er kun en oversikt over de fleste produkter og tjenester BunadRosen AS tilbyr, samt øvrig aktuell informasjon. Vi forsøker til enhver tid å sikre at all informasjon som presenteres på våre nettsider er korrekt, men feil kan forekomme og vi påtar oss ikke noe ansvar for eventuelle tap som følge av informasjon som skulle vise seg å være mangelfull eller uriktig.

Evt. lenker til eksterne nettsider er kun opprettet for å gjøre relevant informasjon tilgjengelig for våre brukere, og BunadRosen AS er ikke ansvarlig for innholdet på nettsider der det fremgår at informasjonen tilbys av tredjepart eller annen informasjon som presenteres på, eller via, slike nettsider.

Kommunikasjon

Avhengig av formålet med registreringen av opplysninger om deg, vil vi sende deg informasjon knyttet til dette formålet. Dersom du ønsker å motta dette, er det nødvendig at du samtykker til dette når du registrerer deg.

Personopplysninger registrert hos BunadRosen

BunadRosen behandler personopplysninger i henhold til kravene i personopplysningsloven. Personopplysninger vil først bli registrert når du tar kontakt med oss via et av kontaktskjemaene våre, eller melder deg på nyhetsbrevet vårt. Vi samler inn denne informasjonen for at du skal motta svar på din henvendelse og/eller vårt nyhetsbrev. Det registreres opplysninger om blant annet; navn, adresse, telefonnummer og epostadresse. Under ingen omstendigheter vil denne informasjonen selges eller videreformidles til en tredjepart.

Om du mener at informasjonen vi har om deg er feil eller har mangler, ber vi deg om å kontakte oss per e-post info@bunadrosen.no så fort som mulig. Vi vil deretter sørge for at feilen eller mangelen blir rettet opp.

Kontaktinformasjon

Ta kontakt med oss vedrørende spørsmål om redaksjonelt innhold og bruk, spørsmål i tilknytning til innhold og bruk av nettsiden samt personvern, redigering og fjerning av personopplysninger:

BunadRosen AS
Wienerbrødskjæringa 3
1440 DRØBAK
Telefon: 64 93 55 57
Epost:info@bunadrosen.no